За нас

История

Нашата мисия е Вашия Комфорт!

Туристическа агенция Комфорт-S е създадена през месец авгус, 1990 година и започва да провежда организирани пътувания в чужбина и преди всичко в Турция и бивша Югославия от февруари, 1991 година.

През 1993 година нашето внимание се насочва към културно-историческия туризъм и туризъм с цел почивка.

Години наред Комфорт-S беше сред лидерите на пазара в Турция.
Комфорт-S провежда първите обиколни екскурзии на Турция с продължителност около 7-9 дена. Ние въведохме нашите туристи “по прашните пътища на историята”.

Постепенно насочихме нашето внимание и към турските егейски и средиземноморски курорти. Категорично можем да кажем, че първите почивки за българи в Кушадасъ бяха наше дело. Днес Кушадасъ е един от турските, егейски курорти със световна известност. Успоредно с Кушадасъ развивахме почивките и екскурзиите до Мармарис, Фетие, Дидим, Анталия, Бурса и Истанбул. За дълъг период Турция беше наш основен приоритет.
Впоследствие развихмеме туризма и в други съседни държави – Гърция, Румъния, Сърбия, Македония и други.

От 2000 година насочихме вниманието си и към държавите от Централна и Западна Европа. Днес ние организираме обиколни екскурзии до всички кътчета на Европа.
Основни направления са едни от центровете на света – Париж (Франция) и всичко около него. Традиционни са екскурзиите с направление Френската Ривиера, Испания и др.
Днес ние организираме пътувания и почивки в Македония, Турция, Гърция, Италия, Испания, Франция, Австрия и в цяла Европа.

Местоположение


Facebook
https://bg-bg.facebook.com/KomfortS/

Контакти
https://komforts-site.test4.prostudio.bg/contacts

Удостоверение за регистрация

/images/zanas/c-fakepath-udostoverenie-50.jpg

Застрахователна полица
/images/zanas/c-fakepath-licenz-50.jpg